This website is accessible to all versions of every browser. However, you are seeing this message because your browser does not support basic Web standards, and does not properly display the site's design details. Please consider upgrading to a more modern browser. (Learn More).

你的位置: 首页 > bbt电脑学院
 
[In BBT电脑学院] [December 12, 2006]
Data WareHouse数据仓库挖掘 当前最火爆的就业课程
"数据挖掘"(Data Mining)是一种新的商业信息处理技术,其主要特点是对商业数据库中的大量业务数据进行抽取、转换、分析和其他模型化处理,从中提取辅助商业决策的关 键性数据。近年来,数据挖掘引起了信息产业界的极大关注,其主要原因是由于企业数据库的广泛使用,存在大量的数据,并且迫切需要从这些数据中获取有用的信 息的知识。获取的信息和知识有广泛的应用,例如:商务管理、生产管理、市场控制、市场分析、工程设计和科学探索等。越来越多的IT企业看到了这一诱人的市 场,纷纷加入到数据挖掘工具的开发中来,并获得丰厚的回报。