This website is accessible to all versions of every browser. However, you are seeing this message because your browser does not support basic Web standards, and does not properly display the site's design details. Please consider upgrading to a more modern browser. (Learn More).

你的位置: 首页 > 生活 > 健康

每天喝含糖饮料 内脏脂肪多三成
最新研究发现,喝含糖饮料的人,更有可能长内脏脂肪,并由此引发一系列疾病。研究人员由此警告人们少喝含糖饮料。

Posted Monday, January 11, 2016

e-mail E-mail this page   print Printer-friendly page

根据一项长达六年的研究,科学家发现每天喝含糖饮料的人比从不喝含糖饮料的人,多长了30%的内脏脂肪。这些包围在主要内脏器官如肝脏、胰腺和肠之外的脂肪,是导致很多疾病的主要原因。内脏脂肪可能导致心脏疾病,引发抗胰岛素性,而这则是引起二类糖尿病的主要原因。位于麻州的国家心、肺暨血液研究院(US National Heart, Lung, and Blood Institute)的科学家,在六年的时间裡跟踪记录了1000名中年人的健康状况。

(来源:世界日报)