华枫网--ChinaSmile::服务加拿大华人的综合性网站 :: 美五年内成全球最大产油国!

This website is accessible to all versions of every browser. However, you are seeing this message because your browser does not support basic Web standards, and does not properly display the site's design details. Please consider upgrading to a more modern browser. (Learn More).

华枫首页 | 华枫论坛 | 分类广告 | 华枫黄页 | 华枫服务
你的位置: 首页 > 社会 > 新闻

美五年内成全球最大产油国!
美国总统川普(Donald Trump)6日推文庆祝美国将在5年内成为全球最大产油国,并吹捧他的政府关注“就业与安全”。

Posted Tuesday, March 6, 2018

e-mail E-mail this page   print Printer-friendly page

国际能源总署(IEA)5日表示,美国在2023年前的石油出口量将增加一倍至每日490万桶,超过俄罗斯成为全球最大石油生产国,对全球油市影响料将加大。

但川普在发出推文庆祝前,才宣布将对进口钢铝加课关税,而此项新政策让美国石油产业忧心将对其业务产生负面影响。

川普1日表示,预计在本周签署命令对进口钢铁课征25%关税,对进口铝材课征10%关税。

(来源:联合报)