This website is accessible to all versions of every browser. However, you are seeing this message because your browser does not support basic Web standards, and does not properly display the site's design details. Please consider upgrading to a more modern browser. (Learn More).

你的位置: 首页 > 旅游

中加千岛湖 缔友好景区
在中国国家旅游局驻多伦多办事处推动下,加拿大利兹千岛市长金塞乐和中国淳安县长凌志峰9月13日在美丽的加拿大千岛湖签署了「中加两国千岛湖友好合作协议」,正式缔结「加中友好景区」。

Posted Wednesday, September 16, 2009

e-mail E-mail this page   print Printer-friendly page

中国旅游协会名誉会长何光暐作为中国代表团团长,在签字仪式前的致辞中指出,两个千岛湖缔结「加中友好景区」,架起了一座两国旅游交流的友谊桥梁,实现了中加两国旅游景区之间的一次历史性合作,并希望今后两个千岛湖以及更多的中加旅游景区实现「信息互通、资源共享、客源互送、合作发展」的双赢目标。

签字仪式后,双方嘉宾共同种植了「中加友谊树」加拿大枫树与中国银杏树。利兹千岛市政府还把2009年9月13日命名为「中国友谊日」。

(来源:世界日报)